Αναμονή

Αναζήτηση

Ένα διαφορετικό "Σαν σήμερα"

XXL Music – Μαρία Φραγκάκη

Social

Σαν σήμερα, το 1988, γεννήθηκε η Αγγλίδα τραγουδίστρια Adele. Προσωπικά μία από τις αγαπημένες μου φωνές, αλλά κυρίως αγαπημένες προσωπικότητες της μουσικής. Η Adele είναι πολύ γνωστή όχι μόνο για τα φωνητικά της προσόντα, αλλά και για τα κιλά της, για τα οποία έχει κατηγορηθεί και κριθεί πολλές φορές.

Μία γυναίκα, η οποία δεν μοιάζει με τις κούκλες της barbie, ούτε ποζάρει ημίγυμνη στα περιοδικά, πράγμα που από ότι φαίνεται ενοχλεί τον τύπο.

Η ίδια είχε βρεθεί πολλές φορές στη θέση να “απολογηθεί”, όμως οι απαντήσεις της ήταν πιο εύστοχες από αυτές που περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα όταν τη ρώτησαν αν έχει ανασφάλειες, η ίδια απάντησε: “Φυσικά κι έχω ανασφάλειες, όμως δεν κάνω παρέα με ανθρώπους οι οποίοι μου τις αναδεικνύουν!”

Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποίησουμε ότι ό,τι βάζουμε στον οργανισμό μας, αυτό βγαίνει και μπρος τα έξω. Αν γεμίζουμε με αμφιβολίες, δεν θα είμαστε σίγουροι για το ποιοι είμαστε. Αν γεμίζουμε θυμό, θα αντιδράμε υπερβολικά. Αν γεμίζουμε με κριτικές και κακόβουλα σχόλια, θα σταματήσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση και θα χάσουμε σταδιακά τον εαυτό μας.

Γι’ αυτό όχι μόνο οφείλουμε να προσέχουμε τον περίγυρό μας, αλλά ταυτόχρονα να κάνουμε την παρέα με τον ίδιο μας τον εαυτό όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Επίσης, ο τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους μας περνάει μέσα και από τους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τις νίκες μας, αλλά και τα μαθήματα που παίρνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Σίγουρα δεν επιθυμούμε εκείνους που θα προτιμήσουν να μας ρίξουν κι άλλο, αλλά αντίθετα εκείνους που θα μας ανεβάσουν ξανά ψηλά.

Ίσως από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε είναι να αφήσουμε πίσω τους τοξικούς ανθρώπους, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι μας για κάποιο καιρό. Έτσι και αλλιώς, όπως μου είχε πει και ο προπονητής μου: “Ό,τι βάζεις μέσα στα σκουπίδια, γίνεται και αυτό σκουπίδι.”.

Τις καλύτερες ευχές μου!

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.